Szia, uram, egy kis kanálka drog?

2022. szeptember 12. – 07:16

Másolás

Vágólapra másolva

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt múlt csütörtökön hajnalban ütöttek rajta egy óbudai férfin a fővárosi rendőrök.

A 30 éves K. Balázs a rendelkezésre álló adatok szerint egy XIII. kerületi büfé előtt kínált kábítószert: az utcán egy kanállal adagolta ki és adta el az anyagokat a vásárlóknak. A kerületi nyomozók hamar beazonosították a dílert, és rajtaütöttek a III. kerületi lakásán – olvasható a rendőrség közleményében.

A lakásban és az ahhoz tartozó garázsban több mint fél kilogramm kábítószergyanús masszát, tömbösített és por alakú kábítószergyanús anyagokat, valamint 290 darab tablettát találtak. A nyomozók lefoglaltak különböző külföldi bankjegyeket, riasztópisztolyokat és azok lőszereit, valamint a bűncselekmény elkövetésével összefüggő eszközöket. Továbbá különböző kémiai ábrákat, képleteket tartalmazó feljegyzéséket is találtak, melyek a kábítószer előállításához nyújtottak segítséget.

A rendőrök a férfi Ferencvárosban bérelt lakását is átkutatták, ahol a kábítószer előállításához szükséges laboratóriumi eszközöket, vegyszereket, valamint amfetamintartalmú port és tablettákat találtak.

K. Balázst kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki, vallomást nem tett. A férfit őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!