Kapóra jött a helyismeret, életet mentett egy rendőr Szedresen

2022. szeptember 9. – 20:53

Másolás

Vágólapra másolva

Különösen jól jött pénteken az, hogy Rikkers Péter törzszászlós úgy ismeri a Tolna megyei Szedrest, mint a tenyerét, a rendőr ugyanis ennek köszönhetően még a kutató-mentők megérkezése előtt megtalált egy eltűnt idős férfit – írja a police.hu.

A rendőrségen még szeptember 8-án tett bejelentést egy szedresi nő, mert eltűnt egy idős hozzátartozója otthonról, akit azóta nem találtak. A férfi keresését a szekszárdi rendőrök kezdték meg, miközben felhívást is közzétettek a megtalálása érdekében.

A kutatásban részt vevő rendőrök között volt a beszámoló szerint Szedresen kiváló helyismerettel rendelkező Rikkers Péter is, aki végül pénteken délután a település melletti bokros részen, a vasúti sínek mellett megtalálta a legyengült férfit.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Miután rátaláltak, a rendőrök kivitték a bokrok közül a férfit, majd hívták a mentőket, akik kórházba szállították őt. A rendőrök a kutatáshoz kérték a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjainak segítségét is, de miután az idős férfi hamar megkerült, a munkájukra ezúttal nem volt szükség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!