Elfogták a ráckevei HÉV-en fiatal nőket zaklató szatírt

2022. szeptember 8. – 08:32

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrség elfogta azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztusban több nőt is szexuálisan zaklatott a ráckevei HÉV vonalán – írja a Police.hu.

A 30-as éveiben járó férfi 2022. augusztus 18-án este a Szigethalom és Szigethalom-alsó HÉV-állomások között önkielégítést végzett egy női utas szeme láttára. Közvetlenebb érintkezésre is próbálta rávenni, ezért megfogta a 19 éves lány kezét, ám ő többször ellökte magától, majd sikerült leugrania a megálló szerelvényről.

Később kiderült, hogy az akkor még ismeretlen, baseball sapkás férfi nem sokkal korábban egy másik járaton is hasonló dolgot művelt. Akkor egy 20 éves lány fölé tornyosult, lehúzta a sliccét és önkielégítést végzett. Az áldozat felpattant, a szerelvény hátsó részébe menekült, majd a következő állomáson leszállt.

A szigetszentmiklósi nyomozók az elkövetések időpontjait és helyszíneit érintő minden lehetséges tanút felkutattak, és igyekeztek az információk bővítésével az arctalanból konkrét támadóra szűkíteni. Egyik áldozata leírása alapján grafika is készült róla.

2022. szeptember 6-án délelőtt a nyomozók célirányosan érkeztek egy fővárosi parkba, ahol nagy eséllyel számítottak a férfi felbukkanására. Órákig portyáztak, mire feltűnt B. István. Elfogása és bilincselése után előállították, majd kihallgatták. A férfi a gondnoka és védője jelenlétében lezajlott kihallgatáson panaszt tett a gyanúsítás ellen, ám nem vallott és kérdésekre sem válaszolt.

A 34 éves, hajléktalanszállón élő B. István ellen két rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!