Érték és minőség nívódíjat kapott a Ripost, a TV2 és az M1

2022. szeptember 8. – 16:25

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kommunikációs nívódíjjal jutalmazták a Ripost, a TV2 hírigazgatóságának és az M1 csatornaigazgatóságának a munkáját – a díjazásról a Ripost számolt be.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat zsűrije szerint ez a három sajtószerv tette a legtöbbet a kiemelkedő minőségű értékek bemutatásáért, és az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer népszerűsítéséért.

Az Érték és Minőség Nagydíj elnevezés egy minőségtanúsító védjegyet takar – olvasható a pályázat honlapján. A védjegy használatára nyilvános, egyfordulós pályázaton lehet jelentkezni, és a nyertesek viselhetik a címet.

A díjazottak – Fotó: Érték és Minőség Nagydíj Pályázat
A díjazottak – Fotó: Érték és Minőség Nagydíj Pályázat

A pályázatot civil szervezetek, cégek írják ki, szakmai támogatója az Agrárminisztérium, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, szakmai partnere pedig a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A díj fővédnöke Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke.

Tavaly a kommunikációs nívódíjat a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, a Kossuth Rádió aktuális műsorainak szerkesztősége, az Origo gazdasági szerkesztősége és a Metropol szerkesztősége kapta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!