Ordítva szidta az exét egy férfi Erdőkertesen, mire a nő testvérei halálra verték őt

2022. szeptember 4. – 13:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt egy 23 éves férfi, miután konfliktusba keveredett volt párja testvéreivel, akik erre brutálisan megverték őt Erdőkertesen, közölte a police.hu.

A rendőrségi beszámoló szerint egy szemtanú tett bejelentést a központi segélyhívóra szeptember 1-jén este, hogy Erdőkertesen két férfi megállás nélkül, durván bántalmaz egy harmadikat. A rendőrök percek alatt a helyszínre érkeztek.

„A nyomozás eddigi megállapításai szerint a 23 éves áldozat volt élettársa erdőkertesi házához ment, ahol ordibált és szidalmazta a nőt, mire annak két testvére a 31 éves G. Gábor, valamint a 41 éves G. Zsolt rárontott a fiatal férfire”, fogalmaz a police.hu

A rendőrség közlése szerint a testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte és test szerte rugdosta a sértettet. A fiatalember eszméletét vesztette, a földön magatehetetlenül feküdt, mire a két testvér behúzta a garázsba, testét egy kabáttal letakarták, a fejére egy radiátort húztak.

A sértett olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentősöknek a helyszínen újra kellett éleszteni, majd kórházba vitték.

A 23 éves férfi koponya és arccsontok többszörös töréseit, szegycsont törését, valamint koponyazúzódást szenvedett, fejében traumás agyvizenyő alakult ki, majd az orvosi ellátás ellenére szeptember 2-án a kórházban meghalt.

A kegyetlen bűncselekménnyel meggyanúsított két férfi csak részben ismerte el tettét, egyikük panaszt tett a gyanúsítás ellen. Velük szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatásukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!