Szombaton is késésekre kell számítani a balatoni vonatokon

2022. augusztus 20. – 07:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Már van áram a felsővezetékben, így hajnalban egy vágányon megindult a vonatközlekedés Székesfehérvár és Gárdony között, de a vonalon délig, kora délutánig fennakadásokra kell számítani – közölte Facebook-oldalán a Mávinform.

Ahogy arról beszámoltunk, péntek este órákat késtek a balatoni vonatok, mert a viharban fa dőlt a sínekre és a felsővezeték is megrongálódott Székesfehérvár és Ódinnyés között. Olvasónk beszámolója szerint az utasok közül többen elindultak gyalog. Az egyik, Balatonra tartó vonat visszatolatott Gárdonyba, és ott várakozott.

Volt, aki 18 óra után nem sokkal indult a Déli-pályaudvarról, és 23 órakor még mindig Kápolnásnyéken állt a vonattal. „Pótlóbusznak se híre, se hamva, és se egy korty vizet, se egy nyamvadt szendvicset nem kaptak, a resti már 6 után bezárt” – írta olvasónk, akinek a családtagjai ültek órák óta a vonaton.

A Mávinform azt közölte, hogy szombaton továbbra is késésekre, pótlóbuszokra, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra, illetve vonatelmaradásokra kell számítani a Budapest-Székesfehérvár vonalon közlekedő vonatok esetében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!