Belga üzletembert vertek eszméletlenre a Szigeten, még nem találták meg az elkövetőt

2022. augusztus 18. – 12:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés 14:13: A Telex információi szerint a Szigeten eszméletlenre vert férfi egy belga üzletember volt, aki a szintén belga Stromae koncertjére látogatott ki a fesztiválra. Az üzletember felesége magyar, a férfi pedig két gyermek édesapja.

Lapunk úgy tudja, hogy a férfi műtét utáni felépülése hosszú időt fog igénybe venni.

Cikkünk címét az új információk alapján frissítettük.

Korábban írtunk arról, hogy a Hvg.hu információi szerint bár a nyomozás még zajlik, egyelőre nem találták meg azt a férfit, aki péntek éjjel eszméletlenre vert egy bulizót a Sziget Fesztiválon. Az esetről egy olvasónk küldött felvételt a Telexnek, itt számoltunk be róla.

Az incidens múlt hét pénteken, éjfél körül történt. Olvasónk szerint „négy fiatal eszméletlenre vert egy férfit” (közülük az egyik akkora ütést mért a fejére, hogy elterült a földön), akit „nyílt állkapocstöréssel, eszméletlenül szállítottak kórházba, altatták és lélegeztetőgépen volt”, de ezeket a részleteket egyelőre senki sem erősítette meg a Telexnek. A videót ide kattintva tudja megnézni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn arról tájékoztatott bennünket, hogy a felvételen látható ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen van folyamatban nyomozás.

A mentőszolgálat pedig kedden erősítette meg, hogy a férfit a „helyszíni ellátást követően súlyos sérülés gyanúja miatt sürgősségi osztályra szállították”. A Hvg.hu saját információi szerint az áldozat egy belga férfi volt, akit azóta hazaengedtek a kórházból.

A rendőrség kedden arról adott ki közleményt, hogy garázdaság miatt öt, súlyos testi sértés miatt egy embert állítottak elő a Szigeten. Az a súlyos testi sértés azonban, amelyről a keddi közleményben írtak, nem az volt, amelyről elterjedt a videó.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!