Hétfőtől egy hétig nem működnek a Vodafone ügyfélszolgálatai

2022. július 10. – 07:16

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőtől egy hétig nem működnek a Vodafone ügyfélszolgálatai az értékesítési és ügyfélszolgálati rendszerek informatikai átállása miatt; az otthoni és mobil alapszolgáltatások azonban akkor is zavartalanul elérhetők lesznek július 11-16. között.

A Vodafone tájékoztatása szerint – melyet az MTI idéz – a szolgáltató a hatékonyabb, egységesebb ügyfélkiszolgálás érdekében végez informatikai átállást, ami a Vodafone-UPC integráció utolsó lépése.

Az átállás alatt az online és személyes ügyintézés, értékesítés, valamint egyes speciális szolgáltatások (például mobilvásárlás – autópálya-matrica, parkolás) nem lesznek elérhetők sem az üzletekben, sem az online, sem telefonos ügyfélszolgálatokon.

Ugyanakkor általános információkkal és hibabejelentéssel kapcsolatban tudnak segíteni, az alapszolgáltatások pedig – az otthoni szolgáltatások, így a vezetékes TV, internet és telefon, a mobil hívások indítása és fogadása, az SMS küldés és fogadás, az adathasználat, valamint a telefonos ügyfélszolgálaton keresztüli hibabejelentés – végig elérhető lesz. Arra kérik az előfizetőket, hogy szükséges ügyeiket intézzék el még az átállás előtt.

A Vodafone Magyarországnak több mint 3,8 millió ügyfele van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!