Halálos tömegbaleset volt hajnalban Berettyóújfalunál

2022. július 10. – 07:26

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze frontálisan Földes és Berettyóújfalu között. A balesetben ketten meghaltak, kilencen megsérültek, írja a police.hu.

Közúti közlekedési baleset történt a 42-es számú főút 31. kilométerszelvényében 2022. július 10-én 4 óra 30 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között egy kisbusz és egy kisteherautó frontálisan összeütközött. A balesetben ketten meghaltak.

A baleset helyszínéről a mentők nyolc súlyos és egy könnyebb sérültet vittek el – közölte Molnár József hajdú-bihari mentésvezető az MTI-vel. Két sérültet a debreceni Kenézy kórház traumatológiájára vittek, kettőt Karcagra, ötöt a berettyóújfalui kórházba.

Debrecenben két súlyos sérültet, egy gyereket és egy felnőttet látnak el. Mindketten fej- és koponyasérülést szenvedtek, a gyereknek ezenkívül combsérülései is vannak – tájékoztatta az MTI-t az egyetem sajtóügyeletese.

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt az adott útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Derecske és Hajdúszovát irányába terelik a rendőrök.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!