Megtalálták az egyik elmerült büntetés-végrehajtási dolgozó holttestét

2022. július 5. – 18:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai közös ellenőrzésük során július 5-én 15 óra körül Rácalmásnál, a Kis-Duna-hídnál megtalálták a vízben az egy nappal korábban eltűnt büntetés-végrehajtási szervezet egyik hivatásos állományú tagját, írta a Police.hu.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense azt közölte, a holttestet később azonosították, az idősebb, 34 éves férfit találták meg. A fiatalabb, 29 éves kollégáját még mindig keresik.

Mint arról beszámoltunk, eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében hétfő délelőtt a Kis-Duna-ághoz tartozó területen. A Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet és a Márianosztrai Fegyház és Börtön munkatársai szolgálati kutyákat képeztek ki Rácalmáson, a Kis-Duna-ághoz tartozó területen. A kiképzés során eddig nem ismert okból elmerültek a vízben.

A két férfi utáni kutatást a Terrorelhárítási Központ (TEK) irányította. Korábban azt közölték, hogy sem a drón-, sem a szonártechnika használata nem vezetett eredményre, így felfüggesztették a víz alatti kutatást.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!