Halálos baleset az M7-esen Lepsénynél: átszakította a szalagkorlátot egy autó, nagy a torlódás

2022. július 3. – 11:03

frissítve

Halálos baleset az M7-esen Lepsénynél: átszakította a szalagkorlátot egy autó, nagy a torlódás
Fotó: Balesetinfo

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés: megszűnt a korlátozás az M7-esen történt baleset helyszínén, a közlekedés zavartalan a főváros irányába – írta a Police.hu.

Vasárnap délelőtt baleset történt az M7-es autópályán Budapest felé, a 90-es jelű Balatonvilágos csomópont után. A 84-es km-nél mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ezért a forgalmat bizonytalan ideig mindkét irányban megállították, több km-es torlódás alakult ki, írta az Útinform. A helyszínen lévő kollégáink is jelezték, hogy több kilométeres a kocsisor a hőségben.

Aztán délután kettő körül lassan megindult a forgalom, az Útinform jelzése szerint a 84-es km-nél a főváros felé a bent rekedt járművek egy sávon araszolva megindultak.

Frissítés 11.20-kor: A rendőrség azt írja, a baleset következtében egy nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt. A Balesetinfo szerint a nő, a Citroen utasa az eset során kirepült a jobb első ülésről.

Az M7-es vasárnap 11 óra körül. Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex
Az M7-es vasárnap 11 óra körül. Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

Budapest irányába a rendőrök a 90-es km-nél Balatonvilágosnál a 7-es főútra terelik a járműveket, visszatérni a pályára a 80-as jelű Polgárdi csomópontnál lehet. A kiterelés mögött is óriási, 5-6 km-es a torlódás.

Vasárnap 9 óra 40 perc körül történt a baleset, írja a Police.hu. A Balaton irányába haladt egy autós, majd a 84-es kilométer szelvényénél eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot, és áttért az ellentétes oldalra.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!