Nagyharsányban két rendőrt elsodort egy autós

2022. július 3. – 11:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két rendőrt elsodort szombat éjjel egy nagy sebességgel haladó autó, amelyet két rendőr meg akart állítani – értesült az ATV. A nagyharsányi balesetben az egyik rendőr lábát törte, a másik fejsérülést szenvedett, a vétkes autó pedig a rendőrautónak ütközött. A hírek szerint a kórházba szállított két Baranya megyei rendőr állapota kielégítő. A Siklósi Hírek a rendőrségtől úgy tudja, hogy „a balesetet okozó sofőrnél nem merült fel ittasság gyanúja vagy egyéb szer befolyása.”

A rendőrség Police.hu oldalon olvasható közleménye szerint „Egy személygépkocsi közlekedett 2022. július 2-án 21 óra 55 perckor Siklós irányából, amikor Nagyharsány belterületén közúti ellenőrzés keretén belül a rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni. A rendelkezésre álló adatok alapján a vélhetően nagy sebességgel érkező jármű vezetője későn észlelte a két rendőrt, vészfékezett, azonban a gépkocsival már nem tudott megállni. A jármű az útról kisodródott, nekiütközött az út mellett álló rendőrautónak, és elsodorta a rendőröket is.

A balesetben mindkét rendőr megsérült, őket a mentő kórházba szállította. A 28 éves gépkocsivezető a baleset okozásáért a helyszínen elismerte a felelősségét, ellene közúti baleset okozása miatt indított büntetőeljárást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!