Kalauzra támadt, vádemelés lett belőle

2022. július 2. – 15:42

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A 29 éves szelevényi nő és társasága felszállt egy szerelvényre, ahol kalauzra támadt. Végül lekapcsolták. Mármint nem a szerelvényt, hanem az agresszív nőt.

A tiszakécskei rendőrök a napokban fejezték be az eljárást egy 29 éves asszonnyal szemben, aki megütötte a jegykezelőt, amiért az segíteni próbált a nő gyermekének. A nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

Az incidens még tavaly október 23-án történt egy Tiszakécske-Kecskemét között közlekedő vonaton. A jegykezelő a rendőröknek elmondta, hogy a szerelvényen utazott egy társaság – két férfi, két nő és egy gyermek. Az utasok hangoskodtak és obszcén szavakkal illették egymást. A csapat férfi tagjai néhány alkalommal meg is ütötték a nőket. Mivel az asszonyok ezt viszonozták, és láthatóan jól szórakoztak, így ezzel a kalauz nem foglalkozott.

Azonban nem sokkal később az egyik férfi a kislányt kezdte pofozni, aki ezen sírva fakadt, ezért úgy érezte, közbe kell avatkoznia. A hangoskodó bandának ez nem tetszett, és támadólag léptek fel a jegykezelővel: a gyermek anyja a férfi kezére ütött, majd próbálta lefejelni.

A vita végül azért nem fajult tovább, mivel az utasok közül többen a kalauz segítségére siettek, aki időközben a rendőrséget is értesítette a történtekről. Amikor a vonat a megyeszékhelyre ért, a járőrök már az állomáson várták az agresszív társaságot és intézkedtek velük szemben.A tiszakécskei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 29 éves szelevényi nőt, aki elismerte bűnösségét, és annyit tudott felhozni mentségére, hogy a 11 éves kislány nevelőapja csupán játékból ütötte meg a gyermeket. A nyomozást a napokban befejezték az egyenruhások, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg illetékes ügyészségnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!