A következő két hétvégén pótlóbusz jár a 4-6-os villamos helyett a Boráros tér és a Nyugati között

2022. június 29. – 12:30

Másolás

Vágólapra másolva

Változik a 4-es és a 6-os villamos közlekedése a következő két hétvégén a vágányok Blaha Lujza téri karbantartása miatt – írja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK közleménye szerint pénteken 17:30-tól hétfő hajnalig, valamint július 9-10-én, szombat-vasárnap a 4-es és a 6-os villamos két szakaszon jár: a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között, valamint 4-6-os jelzéssel a Széll Kálmán tér és az Oktogon között.

A Boráros tér és a Nyugati pályaudvar között a 4-6-os pótlóbusszal lehet utazni, amelyre a Mester utca/Ferenc körút megállónál és a Nyugati pályaudvarnál lehet átszállni. A pótlóbusz a Nyugati pályaudvarnál a 923-as éjszakai busz megállójából indul, a Boráros téren pedig szintén a 923-as éjszakai busz megállójában, vagy a Soroksári úton, a 2-es villamos vágánya melletti peronon lehet a járatra felszállni.

Az autóbuszok a Nagykörúton – ahol lehet – a villamosvágányon közlekednek és a villamosmegállókban állnak meg, kivétel ez alól a Corvin-negyed, a Blaha Lujza tér és az Oktogon megállók, ahol mindkét irányban a közút mellet kijelölt megállóhelyeken lehet felszállni.

Éjszakánként a 6-os villamos teljes vonalán pótlóbusz jár majd.

(MTI)

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!