Mészáros Lőrinc jótékonykodik: akár ön is nyaralhat az egyik kempingjében

2022. június 22. – 11:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is kb 3200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsalád nyaralhat szeptemberig a Mészáros Csoport jóvoltából – közölte a cégcsoport karitatív tevékenységét koordináló Pro Filii Alapítvány szerdán. Július 1-jétől a zalakarosi Hunguest Hotel Freyaban és a Balatontourist füredi és révfülöpi kempingjeinek mobil- és üdülőházaiban pihenhetnek ötéjszakás turnusokban, félpanziós ellátással, az üdültetés 200 millió forintos költségét Mészáros Lőrinc alapítványa állja. A nyaralásra a két szervezet honlapján közzétett űrlap beküldésével lehet jelentkezni. A két szervezet ezerforintos hozzájárulást kér családonként az üdülésért.

A Mészáros Csoport kommunikációs igazgatója közölte, hogy nagy öröm nekik, hogy „a kihívásokkal teli gazdasági környezet ellenére” idén is biztosítani tudják a nyári kikapcsolódást azok számára, akiket különösen sújtanak a háború kedvezőtlen hatásai. „Az eddigi évek tapasztalatai azt mutatják, óriási szükség van a nehéz helyzetben élő családok megsegítésére, amelyben évek óta élen járnak a magyar tulajdonú Mészáros Csoport cégei” – közölte Tóth Krisztina.

Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, ő a közelmúltban elnyert autópálya-koncesszió nélkül is (vagyis a tavalyi zárszámadás alapján) 480 milliárd forinttal rendelkezik, ez 60 milliárddal több, mint egy évvel ezelőtt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!