A rendőrök élesztettek újra egy férfit a Margitszigeten

2022. június 21. – 17:54

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rosszul lett egy középkorú férfi a magyarországi vizes-vb egyik helyszínénél, a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda bejáratánál kedd délután.

Épp a közelben volt egy mentőápoló végzettséggel is rendelkező rendőr, aki a rádión keresztül hallotta a történteket. Azonnal a helyszínre sietett, és átvette a Készenléti Rendőrség beosztottjaitól a férfi újraélesztését. A rendőrség közleménye szerint az elsősegélynyújtás sikeres volt, a férfit stabil állapotban adták át a mentőknek, akit kórházba szállítottak.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom