Halálra gázolt a vonat egy embert Nagytétényben

2022. június 20. – 20:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfő este a Balatonfüredről 16:23-kor a Déli pályaudvarra tartó vonat gázolt halálra egy embert Nagytétényben, a Kastélypark megállóhely közelében – írta a Mávinform.

A helyszínelés befejezéséig – várhatóan 21 óráig – a vonatok Budapest-Kelenföld és Nagytétény között csak egy vágányon közlekednek, a székesfehérvári vonalon 20-30 perccel megnő a menetidő. A balesetben érintett vonat utasait a katasztrófavédelem segítségével szállítják majd át másik vonatra.

A Mávinform azt is közölte, hogy az S36-os vonatok Kőbánya-Kispest és Martonvásár között nem közlekednek, helyettük a Z30-as vonatok állnak meg Budapest-Kelenföld és Martonvásár között minden állomáson és megállóhelyen.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom