Beismerte tettét a 72 éves élettársát halálra késelő 72 éves nő

2022. június 20. – 10:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Beismerő vallomást tett az a 72 éves nő, aki a rendőrség feltételezése szerint június 19-én, vasárnap este halálra késelte 72 éves élettársát egy angyalföldi lakásban. A mentőszolgálat kiérkező munkatársai csak a halál tényét tudták megállapítani.

A feltételezett elkövetőt, egy 72 éves nőt a XIII. kerületi járőrök a helyszínen elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói emberölés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki a 72 éves nőt, aki beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom