Feladta magát az a két férfi, aki Kispesten rátámadt a hangos bulizást szóvá tevő szomszédokra

2022. június 16. – 17:01

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrség hajtóvadászatot indított két férfi után, mert azok pünkösdvasárnap egy kispesti ház udvarán rátámadtak a hangos bulizást szóvá tevő szomszédokra.

A 20 éves R. László és a 18 éves T. Csaba végül június 16-án délután feladta magát a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, írta a Police.hu.

Egy kispesti ház udvarán tartott, nagy létszámú családi rendezvény kapcsán több bejelentés érkezett a rendőrségre a hangos zene miatt 2022. június 5-én. A rendőrök kétszer figyelmeztették az ünneplőket, majd csendháborítás miatt szabálysértési eljárást indítottak. Egy környéken lakó fiatal nő és szülei is szóvá tették a hangos zenét, mire a rendelkezésre álló adatok szerint a háziak közül ketten rájuk támadtak.

A perceken belül ismét a helyszínre érkező rendőrök 74 embert igazoltattak, az elkövetőket azonban csak később sikerült azonosítani. A XIX. Kerületi Rendőrkapitányság a két férfit lakcímükön és vélhető tartózkodási helyeiken nem találták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!