Nyílt levélben kérik a csepeli focisták Németh Szilárdot, ne játssza el velük is azt, amit a birkózókkal

2022. június 14. – 11:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Az összeolvadó egyesületek nevében azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy a kerületben működő legnagyobb létszámú sportegyesületként, a labdarúgó csepeli gyermekek és felnőttek sportolási, valamint fejlődési lehetőségeit szem előtt tartva, 2022. július 1-től változatlan feltételek mellett tegye lehetővé számunkra továbbra is a Béke téri sporttelep használatát” – írja Németh Szilárdhoz intézett nyílt levelében Märtz János, a Csepel FC SE elnöke, és Révész Dániel, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület elnöke.

A Csepel SC Béke téri sporttelepe – Fotó: Csepel SC / Facebook
A Csepel SC Béke téri sporttelepe – Fotó: Csepel SC / Facebook

A nyílt levél megírására azután volt szükség, hogy a Németh Szilárd által irányított Kozma István Birkózó Akadémia (KIMBA) állami támogatásból megvette a Csepel SC-t, valamint annak ingatlanjait. A Csepel SC azonban most bejelentette, hogy június 30-a után már csak azok a gyerekek focizhatnak tovább, akik a Németh Szilárd által alapított új szakosztály tagjai.

Ugyanez történt a csepeli birkózókkal is, miután 2,4 milliárdos állami támogatásból megépült a KIMBA birkózócsarnoka, a csepeli birkózókat kitiltották onnan, Németh Szilárd pedig létrehozott egy új birkózó szakosztályt, mondván, a csarnok az övéké, nem a Csepeli Birkózó Clubé. Az ügyből komoly fideszes belháború kerekedett, Németh és a kerület fideszes vezetői azóta is üzengetnek egymásnak. (Csepel.info)

Kövess minket Facebookon is!