Kisiklott, két sínpár között landolt az elővárosi vonat

2022. május 31. – 07:56

frissítve

Kisiklott, két sínpár között landolt az elővárosi vonat
A MÁV balesetelhárításának dolgozói a pestszentimrei vasútállomásnál, ahol kisiklott az Ócsáról Kőbánya-Kispestre tartó S21-es személyvonat 2022. május 31-én reggel – Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Az Ócsáról Kőbánya-Kispestre 5:25-kor induló S21-es személyvonat kisiklott Pestszentimre állomásnál. Olvasónk, Balázs az alábbi fotót küldte a helyszínről:

Kisiklott a vonat – Fotó: Olvasói fotó / Telex
Kisiklott a vonat – Fotó: Olvasói fotó / Telex

A MÁV honlapja szerint személyi sérülés nem történt, viszont a helyszíni vizsgálat és a műszaki mentés ideje alatt szünetel a közlekedés Pestszentimre és Gyál között. Mivel Kőbánya-Kispest és Gyál között pótlóbuszok szállítják az utasokat, a Budapest–Lajosmizse-vonalon 30-60 perccel hosszabb utazási időre kell számítani reggel és délelőtt a MÁV kalkulációja szerint.

A Gyál és a Határ út között közlekedő 84E, 89E, 94E, 294E jelzésű buszon, valamint a Határ út és Kőbánya-Kispest között a 3-as metrón elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket – közölte a Mávinform.

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Frissítés 10:36: A váltó és a pálya helyreállítása várhatóan szerdán reggelig, délelőttig tart, emiatt addig pótlóbuszok közlekednek Kőbánya-Kispest és Gyál között – írta a Mávinform.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!