Meghalt Csanki Márk ifjúsági vb-ezüstérmes kenus

2022. május 21. – 17:10

Másolás

Vágólapra másolva

„Tragikus hirtelenséggel elhunyt klubunk 19 éves ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenusa, Csanki Márk!”

adta hírül a Szegedi Vízisport Egyesület, részvétet nyilvánítva a gyászoló családnak. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség is megosztotta a fiatal sportoló halálhírét.

Az MTI híre szerint az M5-ös 36-os kilométerszelvényénél egy román honosságú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, majd az árokba sodródott. Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves sofőrje az ütközés elkerülése érdekében balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott.

A baleset miatt az autó 19 éves utasa, Csanki Márk a helyszínen meghalt, az autó vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom