A Facebookon ment egymásnak a Jobbik elnöke és a Fidesz frakcióvezetője

2022. május 21. – 11:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Facebookon vitatkozik egymással Jakab Péter, a Jobbik elnöke és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Jakab Péter korábban beperelte Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét, mert azt állította, hogy a Jobbik elnöke veréssel fenyegetett meg egy munkást. Jakab szerint a bíróság kötelezte Kocsist, hogy kérjen bocsánatot, a Fidesz frakcióvezetője azonban ezt nem tette meg. Ezért Jakab Péter úgy döntött, végrehajtót küld Kocsisra.

A Fidesz frakcióvezetőjéhez hamarosan vendég fog érkezni. Úgy hívják, hogy végrehajtó

- írta a Facebookon a Jobbik elnöke.

Jakab Péter posztjára rövid időn belül a Fidesz frakcióvezetője is reagált, Kocsis Máté agresszívnek nevezte Jakabot és azt írta:

Látom, a zaklatási balhétok viszont nem zavar. Abban nem perelsz és nem jelentesz fel senkit.

A Fidesz frakcióvezetője a Jobbik zaklatási botrányára utalt, amiről itt írtunk részletesen.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom