Nagy Zsolt: Csalódsz apádban, meg anyádban, amikor azt látod, hogy folyamatosan ütik egymást

2022. május 18. – 22:09

Másolás

Vágólapra másolva

Nagy Zsolt színművész volt dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus beszélgetőtársa a Nyitott Akadémia YouTube-csatornáján A TE döntésed című sorozat évadzáró epizódjában. Az egyórás, pszichológiai beszélgetés során szó volt elvárásokról, megfelelésről és önazonosságról is, Nagy Zsolt őszintén beszélt gyerekkori traumáiról és arról is, hogy a családjában rendszeres volt az erőszak, és hogy a nagyapja öngyilkos lett.

A színész részletesen beszélt arról, hogy egész gyerekkorában szeretetre vágyott, és az apja sosem szerette őt. Ezzel kapcsolatban elmesélte, hogy az apja utcabált rendezett, amikor elment hozzájuk a barátja, Csányi Sándor színész Kisvárdára. Az apja felállt és azt mondta:

Az ország legjobb színésze te vagy, Sanyikám!

Nagy Zsolt a történetet nevetve mesélte el, mert szerinte az apjában meg sem fogalmazódott, hogy őt ezzel megbántja. Később beszélt az apja és az anyja közötti erőszakról is.

„Csalódsz apádban, meg anyádban, amikor gyerekkorodban azt látod, hogy folyamatosan ütik egymást, aztán te is kapsz. Akik a legközelebb állnak hozzám emberek, úgy beszélnek egymással, mint az utolsó kutyával. Amikor ebben nősz fel, akkor nem találod a talajt” – mondta A játszma színésze.

A színész szerint a politika tehet arról, hogy az „emberek tiszta szívből gyűlölik egymást”.

Nagy Zsolt azt is mondta, hogy felesége, Oltai Kata megtanította arra, hogy ne meneküljön el egy vita elől. „Életemben nem volt ennyire nehéz együtt élni senkivel, hiszen dolgozni kell magunkon egy párkapcsolatban. Az a fontos, hogyan élünk együtt” – mondta.

Nagy Zsolt korábban őszintén beszélt arról is, hogy alkoholista, de lejövőben van. A színészt legközelebb a Kulka János főszereplésével megjelenő, A játszma című kémfilm állambiztonsági tisztjeként láthatja majd a közönség a mozikban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!