A barátnőjéhez akart eljutni, mondta a 2-es metró sínjein rohangáló ittas férfi

2022. május 14. – 14:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Előbb az Örs vezér téri metrómegállóban, majd később a szintén a 2-es metró vonalán található Pillangó utcai megállóban lépett a sínek közé egy 21 éves fiatal férfi 2022. május 13-án, pénteken – az előbbi helyről kihúzták, aztán az utóbbiról is, de akkor már elő is állították. A Police.hu most azt írja, hogy az ittas férfi a meghallgatásakor azt mondta a nyomozóknak, hogy barátnőjéhez akart eljutni, azért sétált a sínek között. Ellene közérdekű üzem működésének megzavarása miatt szabálysértési eljárást indítottak, mert a szerelvények nem tudtak menetrend szerint közlekedni.

Kiderült az is, hogy a férfi ellen az Encsi Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás miatt adott ki körözést, ezért őt a Miskolci Rendőrkapitányságra vitték.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass