A metrósíneken rohangált egy férfi, akadozott a forgalom a 2-es metró vonalán

2022. május 13. – 09:02

Másolás

Vágólapra másolva

Kevéssel reggel nyolc előtt megállt a 2-es metró, mert áramtalanítani kellett. A BKK-tól azt a tájékoztatást kapta a Blikk, hogy egy fiatalember az Örs vezér térről indult el a Pillangó utca felé a síneken. Először kivezették, de aztán újra beugrott a vágányokhoz. Másodszor is sikerült elkapni, azután átadták a rendőröknek a Pillangó utcai megállónál. A szerelvények eközben nem tudtak menetrend szerint közlekedni.

A rendőrség azt válaszolta a Telexnek, hogy a 21 éves férfit 8:40-kor előállították, és elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. A Kontroll című filmben volt egyébként hasonló jelenet, most a valóságban is előfordult.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass