Lezárják a Hősök terét a Giro d'Italia csapatbemutatója miatt

2022. május 04. – 07:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint szerdán délután három órakor lezárják a Hősök terét körben, valamint a Kós Károly sétányt és az Olof Palme sétányt. A Giro d'Italia kerékpárverseny csapatbemutatója miatti lezárás várhatóan éjfélig fog tartani.

Ezenkívül délután 5 órától várhatóan este 8 óráig le lesz zárva az Andrássy út a Bajza utca és a Dózsa György út között, valamint a Dózsa György út a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között. A lezárások ideje alatt a 105-ös és a 178-as buszok a Podmaniczky utcán közlekednek. A 30-as buszcsalád és a 79M trolibusz nem érinti a Benczúr utca és a Hősök tere megállót. A korlátozás érinti a 70-es, a 72M és a 75-ös trolibusz közlekedését is.

A kerékpárverseny pénteken és szombaton a belváros több pontját érinti majd, akkor is jelentős lezárásokra kell készülni.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom