Lázár János a frakciófotózásról: Megint elaludtam :D

2022. május 02. – 11:46

Lázár János a frakciófotózásról: Megint elaludtam :D
Fotó: Simicskó István / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

Lázár János ismét nem került rá a Fidesz és a KDNP hivatalos frakciófotójára. A fotót Simicskó István és más képiviselők is feltöltötték a Facebookra, a képen azonban nem teljes a Fidesz-frakció.

Megkérdeztük Lázár Jánost, mi történt, sajtósán keresztül ezt válaszolta sms-ben:

„Elaludtam és sajnos lekéstem a fotózást. Négy év múlva mindenképpen pótolni fogom! :D”

2018-ban Lázár János szintén nem szerepelt az új országgyűlés megalakulásakor készített frakciófotón, akkor a 444-nek azt mondta, egyszerűen csak elaludt, nem kell semmi különöset a dolog mögé látni. A 2018-2022-es parlamenti ciklusban azonban Lázár befolyása jelentősen csökkent, a kormányból is kikerült, sokan már ennek előjelét látták abban is, hogy hiányzott a frakciófotóról.

Idén ehhez képest arról pletykáltak, hogy a 2022-ben felálló új Orbán-kormánynak Lázár János ismét tagja lehet.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass