Áthelyezik az M3-as metrópótló vonalát, ezért lezárásokra kell számítani a héten

2022. április 25. – 18:03

Másolás

Vágólapra másolva

Nemsokára átadják az M3-as metró három felújított állomását a Kálvin téren, a Corvin-negyednél és a Semmelweis Klinikáknál. Előtte viszont még ki kell alakítani a középső szakasz pótlásához szükséges buszos infrastruktúrát a Göncz Árpád városközpont–Kálvin tér útvonalon, ezért a héten több helyen is sávlezárásokra kell számítani Budapesten, írja az MTI.

Május 13-ig több ütemben lesznek útszűkületek, időszakos lezárások és forgalomterelések

  • a Váci út és a Petneházy utca,
  • a Váci út és a Róbert Károly körút,
  • valamint az Üllői út és a Szentkirályi utca csomópontjában.

Keddig a Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányából a Váci úti kereszteződés előtt egy rövid szakaszon egy időre megszűnik a belső, egyenesen haladó sáv forgalma.

Szerdától szombatig az Üllői út és a Szentkirályi utca csomópontjában sebességkorlátozásra, sávelhúzásra és útszűkületre kell számítani.

Csütörtökről péntekre virradó éjjel pedig 21 órától hajnal 5-ig megszűnik a jobbra kanyarodás a belváros felé a Róbert Károly körúton az Árpád híd irányából. A Váci útról balra, az Árpád híd irányába kanyarodó két sávból csak egy sáv lesz járható. Továbbá a Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződés után egy rövid szakaszon csak a belső, egyenesen haladó sávon lehet majd közlekedni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!