A 4-6-oson felfigyelt egy nőre, követte, majd megpróbálta őt megerőszakolni egy férfi, kényszergyógykezelésre küldik

2022. április 11. – 09:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szexuális erőszakkal vádolt meg egy férfit az ügyészség, ám mivel a kirendelt igazságügyi elmeorvos szakértő véleménye alapján férfi a kóros elmeállapota miatt nem büntethető, az ügyészségnek azt kell indítványoznia, hogy a bíróság mentse őt fel, és rendelje el a kényszergyógykezelését. A vádlott jelenleg is előzetes kényszergyógykezelés alatt áll, írja az ügyészség honlapja.

A vád szerint a 28 éves férfi tavaly július 11-én kora reggel a 4-6-os villamoson utazott. A Blaha Lujza téren a villamosra felszállt a sértett nő és annak testvére. A vádlott felfigyelt rájuk, és végig szemmelt tartotta őket, így azt is látta, hogy a sértett az út során többször elaludt.

A Széll Kálmán téri végállomáson mindannyian leszálltak a villamosról, a nő elbúcsúzott a testvérétől, majd egyedül ment tovább. A vádlott követni kezdte, majd megszólította őt. Amikor a nő hazaért, a bejárati kapunál elköszönt a vádlottól, aki ezután hirtelen a falhoz szorította és fogdosni kezdte őt. A nő befutott a tárasházba, a férfi utánament, és erőszakoskodni kezdett vele. A dulakodás során mindketten a földre kerültek, és a vádlott tovább erőszakoskodott a folyamatosan ellenkező és kiabáló nővel. A társasházban lakó egyik férfi meghallotta a sértett kiabálását és a segítségére kelt, a vádlottat elzavarta, aztán értesítette a rendőrséget.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!