Volt barátnője megerőszakolása miatt korábban már elítélték a budapesti férfit, aki megfojtotta élettársát

2022. április 6. – 12:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Négy év börtönbüntetésre ítélték évekkel ezelőtt volt barátnője megerőszakolásáért azt a budapesti férfit, aki néhány nappal ezelőtt egy zuglói lakásban megölte élettársát – írja a Blikk. A nő meggyilkolása után annak nyolcéves kisfia telefonált be a rendőrségre, a férfit ezután egy moziban fogták el.

A Fővárosi Főügyészség a Telex megkeresésére annyit írt, hogy a férfi „más ügyből kifolyóan feltételes szabadság hatálya alatt állt. A gyanúsítottat korábban a bíróság első fokon szexuális erőszak, zaklatás és más bűncselekmények miatt 4 év börtönbüntetésre ítélte, az ügyészség súlyosításért fellebbezett, a büntetés mértékét a másodfok végül helybenhagyta.”

C. Károly a Blikk információi szerint korábbi párját azután erőszakolta meg, hogy az szakítani akart vele. Ezután közölte: vagy megengedi, hogy felmenjen hozzá a lakására, vagy szexképeket tesz fel róla a világhálóra. A nő végül engedett a zsarolásnak, a férfi pedig megerőszakolta, de végül a nőről készült felvételek is felkerültek az internetre.

Frissítés 2022.04.06. 14:38:

A Fővárosi Törvényszék szerda délutáni tájékoztatása szerint a férfi nem él a bejelentett lakóhelyén, a gyilkosságig életvitelszerűen az élettársa lakásában tartózkodott. Bejelentett munkahelye, legális jövedelme nincs, pszichiátriai kezelés alatt áll. Büntetett előélete és pszichés terheltsége miatt a nyomozási bíró elrendelte a letartóztatását, a végzés ugyanakkor nem jogerős.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!