Majonézes és piros aranyos tubusba rejtették a drogot a szombathelyi dílerek

2022. március 26. – 15:55

Másolás

Vágólapra másolva

Kábítószergyanús anyagokat és telefonokat rejtettek ételízesítős, majonézes és piros aranyos tubusokba szombathelyi drogdílerek, hogy azokat így juttassák be börtönökbe. A bandára a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának beosztottjai és a Nemzeti Védelmi Szolgálat tagjai március 25-én csaptak le. A drogterjesztő csoport 2021-től kezdve, nagy mennyiségben árulta a tudatmódosító szereket.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A rajtaütés után az előállított személyek lakásán tartott házkutatás során több százezer forint készpénz, nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyag, mobiltelefonok, illetve a kábítószer eladásához és fogyasztásához szükséges eszközök kerültek elő, míg az egyik férfi csornai házában egy engedély nélkül tartott fegyverre és lőszerekre is bukkantak.

A nyomozók a 35 éves csornai H. Rolandot, és a 24 éves E. Mercédesz sobori lakost kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt, míg egy 64 éves H. Gyuláné gencsapáti nőt kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, olvasható a rendőrség honlapján. Az elfogásról videót is készített a rendőrség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!