Nem lép vissza Rózsa László Óbudán, még Iványi Gábor kérésére sem

2022. március 9. – 15:45

Másolás

Vágólapra másolva

„Határozottan kijelentem, hogy nem lépek vissza Szabó Tímea és senki javára”

írja közösségi oldalán Rózsa László Péter, a Valódi Demokrata Párt óbuda-békásmegyeri országgyűlési képviselőjelöltje.

Rózsa azért tette ezt a határozott kijelentését, mert állítása szerint két napja levélben kereste meg őt Iványi Gábor, hogy megkérje: ne induljon el Szabó Tímea, az egyesült ellenzék konszenzusos jelöltje ellen, mert ha megteszi, akkor nem a kormánypárt jelöltjétől (Bús Balázstól), hanem tőle vesz el értékes szavazatokat.

Rózsa László – Forrás: a képviselőjelölt közösségi oldala
Rózsa László – Forrás: a képviselőjelölt közösségi oldala



Rózsa szerint ugyanakkor Szabó Tímea négy éven keresztül nem tett semmit a kerületért, ezért véleménye szerint nem érdemli meg a kerületben élő gyerekek, szülők, idősebb generáció képviseletét. Úgy véli, Iványit „megvezeti, hitegeti és kitudja, de lehet, hogy fenyegeti is Szabó Tímea és Gyurcsány Ferenc”, ahogy vele is tette Gyurcsány.

Kerestük az ügyben Iványi Gábort a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség titkárságán, ahol visszahívást ígértek.

Frissítés:

Iványi Gábor lapunknak azt mondta, hogy a visszalépést kérő levelet ő írta, és az is igaz, hogy korábban ajánlotta Rózsa Lászlót, de akkor is elmondta, hogy Szabó Tímeát is támogatja. Sok mindenkit ajánlott, de nem egymással szemben, mert most össze kéne fogni, tette hozzá. Ha most Rózsa László elindul, az a Fidesz malmára hajtja a vizet, közölte a lelkész.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!