Állon legyintették Márki-Zay Pétert egy utcafórumon

2022. február 4. – 20:02

Másolás

Vágólapra másolva

Utcafórumot tartott dr. Szabó Ervin ellenzéki országgyűlési képviselőjelölt és Márki-Zay Péter Orosházán, az egyik résztvevő egy ponton állon ütötte az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét – vette észre az Oroscafe.

A fórumról készült videón látszik, hogy miközben Márki-Zay Péter épp az orosházi ellenzéki egység korábbi széthullásáról beszél, egy rokkantnyugdíjas asszony motoros mopeddel hajt Márki-Zay Péter elé, majd fenyegeti, aztán enyhén állba is vágja a miniszterelnök-jelöltet. A nő szavaiból kiderül, az a problémája, hogy szerinte Márki-Zay alázza a rokkant és az öreg embereket. A miniszterelnök-jelölt ezek után megpróbálja elé tartani a mikrofont, de a nő nem él a lehetőséggel. Márki-Zay ezek után közli: „Most már tudják, miről szól ez a választás.”

A jelenet a felvételen 1:58-tól látható:

Márki-Zay Péter a fórumot követően azt írta Facebook-oldalán, „ne azokra legyenek dühösek, akiket megtévesztett a propaganda. Akiknek realitásérzékét elvette a polgárháború.” A miniszterelnök-jelölt szerint

„Dühünk célpontjai kizárólag a budai vár új uralkodói és azok a bűnözők, akik Orbán Viktor segítségével kirabolták az országot. Mi őket akarjuk legyőzni. Azokat, akik loptak, akik tudatosan hazudtak, akik gyűlöletet terjesztettek. Mindenki más a testvérünk. És mindig nyitva lesz előttük az ajtónk.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!