Orbán állítólagos grazi kezeléseire utalt egy interjúban a Jobbik elnöke

2022. január 19. – 12:10

Másolás

Vágólapra másolva

Részletet közölt egy interjúból a Facebook-oldalán Jakab Péter, a videóban azt a kérdést teszi fel neki a HVG újságírója, hogy jár-e Grazba Orbán Viktor, amire a Jobbik elnöke azt válaszolja, hogy a témát már számtalanszor felhozta a parlamentben ő is és több ellenzéki politikus is.

Nem is az a lényeg, hogy jár-e vagy hova jár, hanem inkább az, hogy amikor én szemtől szemben ott állok a parlamentben Orbán Viktorral, akkor én is a mentális fáradtság jeleit tapasztalom rajta

– mondta Jakab Péter. Hozzátette, hogy a Jobbik már többször kezdeményezte, hogy a mindenkori miniszterelnöknek legyen egy pszichológiai vizsgálata.

Ahogy arról már korábban írtunk, Márki-Zay Péter egy videójában „Orbán grazi magánklinikás útjait” emlegette, amivel egy régi, de mindeddig bizonyítékok nélküli pletykát, álhírt, összeesküvés-elméletet emelt be a kampányába. Azt is írtuk, hogy nem először tett így, például Orbán Gáspár vélt szexuális irányultságára is célozgatott már, mondván, ezzel fogja ki a szelet a Fidesz homofób kampányának vitorlájából.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!