Jakab Péter visszaszólt Márki-Zay Péternek

2021. december 20. – 15:08

Másolás

Vágólapra másolva

„Évente 2,7 milliárdja van a Jobbiknak. De ebbe a konkrét kampányba alig szállt be. Egyelőre százmilliót sem tud beletenni a kampányba, vagy nem akar” – mondta nemrég Márki-Zay Péter közös ellenzéki jelölt a Szabad Európának a Jakab Péter vezette Jobbikról a választással összefüggésben. Erre reagált most Jakab Péter a Facebookon, amikor részletesen kifejtette, hogy ők, jobbikosok érkeztek a legtávolabbról az egységes ellenzékbe, ráadásul sok aktivistával és dupla annyi pénzzel szálltak be az előválasztás finanszírozásába, mint a többi párt.

Felsorolta, hogy 29 körzetet nyertek el. „A legnehezebb körzeteket bízták ránk, ahol vérrel és verítékkel lehet csak legyőzni a Fideszt, de rajtunk nem fog múlni” – írta, és aztán azt is, hogy összegszerűen ők ajánlották a pártok közül a legtöbb pénzt a közös ellenzéki kampányba.

„Rajtunk nem múlhat a közös miniszterelnök-jelölt győzelme. És nem is fog. Aki ezek után a Jobbikot támadja, az Orbán hatalmon maradását segíti. De ezt a közös miniszterelnök-jelölt nyilván nem hagyná, hisz érte is küzdünk”

– üzente meg a sorok között a miniszterelnök-jelölttel készült közös fotójával Jakab.

Márki-Zay erre még nem reagált, de arról már beszámolt a Facebookon, hogy kiengedték a kórházból, mert „szépen gyógyul a seb, hazamehetek. Nem kellett kétszer mondaniuk. A feleségem jött értem, irány haza, Hódmezővásárhelyre!” A miniszterelnök-jelöltet vasárnap reggel műtötték meg, miután szombaton este eltörte a karját egy csúszdaparkban, ahová a gyerekeivel érkezett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!