Márki-Zay Pétert vasárnap reggel megműtötték, mert eltörte a kezét, majd a kórházi ágyáról jelentkezett be

2021. december 19. – 11:48

Másolás

Vágólapra másolva

Márki-Zay Péter a hétvégén eltörte a balkezét, megműtötték, most kórházban fekszik – közölte az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje a Telex kérdésére. Az esetről később a hivatalos Facebook-oldalán is megjelent egy bejegyzés.

A politikust azután kerestük meg, hogy minden vasárnapi programját lemondta, a többi között a Mikulás-gyár meglátogatását és egy estére tervezett Facebook-élő bejelentkezést is. Márki-Zay a Telexnek azt nyilatkozta, hogy szombaton Budapesten volt kampányügyben, az egyesült ellenzék első országos jelöltfelkészítőjét tartották és a közös kampányarculatot is bemutatták. Este pedig a gyerekeivel együtt elment egy csúszdaparkba, ott érte a baleset.

Miután az orvosi vizsgálat megállapította, hogy eltört a keze és meg is kell operálni, vasárnap reggel Budapesten műtötték meg. A hódmezővásárhelyi polgármestert arról tájékoztatták, hogy a beavatkozás jól sikerült, délelőtt már maga nyilatkozott telefonon nekünk. A Facebookon pedig azt írta:

„Remélem, minél hamarabb hazaengednek Hódmezővásárhelyre. Az alkaromat január végéig kell rögzíteni, azaz az ünnepek alatt és után egy darabig marad a gipsz...”

Márki-Zay Péter este élőben jelentkezett a Facebookon a kórházi ágyáról, ahol elmesélte a szombati baleset körülményeit, és hogy reggel műtötték meg. Márki-Zay beszélt arról a rejtélyes közvélemény-kutatásról is, amelyet állítólag az ellenzék rendelt és a Fidesz nagy előnyét mutatja. Márki-Zay azt mondta, hogy ez megalapozatlan, és a kutatás elkészítése és kiszivárogtatása „komoly gyanút ébreszt”, ez a Fidesznek állt érdekében, és szerinte ez azt mutatja, hogy „az ellenség betette a lábát a főhadiszállásunkra is”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!