Egy drogdílerhálózatot vezető ügyvéd házaspárt fogtak el a rendőrök

2021. december 10. – 08:36

Másolás

Vágólapra másolva

Elfogtak három embert, köztük két ügyvédet, akiknél jelentős mennyiségű kokaint és amfetamint találtak – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a Police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a Pest megyei ügyvéd házaspár amfetamint és kokaint szerzett be nagy tételben, amit továbbértékesítésre adott el egy solymári férfinak. A rendőrök az utóbbinál találtak két kiló amfetamint és fél kiló kokaint. A drogok összértéke a feketepiacon húszmillió forint.

Ez kábítószer, nem sütemény készül – Fotó: Police.hu
Ez kábítószer, nem sütemény készül – Fotó: Police.hu

A kábítószeren kívül itt lefoglaltak egy autót, különböző valutanemekben összesen több mint 17 millió forintnyi készpénzt és a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható eszközöket. A házaspártól két gépkocsit, értékes karórákat és készpénzt foglaltak le.

A 35 éves férfit és feleségét, valamint a 42 éves férfit jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vették, javasolták letartóztatásukat. Vallomást egyik gyanúsított sem tett.

Azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint az ügyvéd házaspárnak szállította a kábítószert, még szeptemberben a fővárosban fogták el. A férfi kocsijában akkor mintegy 900 ezer forint értékű amfetamint és 400 ezer forint értékű kokaint találtak.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!