Levegőtisztaság-védelmi és otthonfelújítási tanácsadóiroda nyílik a Városházán

2021. december 07. – 22:08

Másolás

Vágólapra másolva

Lakossági tanácsadóiroda nyílik a Városháza ügyfélszolgálati irodáján. Az iroda a HungAIRy és a RenoPont projekteknek ad otthont, ahol szakmai tanácsadást lehet kapni a HungAIRy projekt levegőtisztaság-védelmi akcióival kapcsolatban. A RenoPont projekt pedig otthonfelújításban és energetikai korszerűsítésben segíti a felújítani vágyókat.

A HungAIRy tanácsadó irodájában a levegőszennyezés kockázatairól és társadalmi hatásairól lehet tájékozódni, de emellett megoldási javaslatokkal is szolgálnak, és ösztönzik a környezetbarát életmód elterjedését.

A RenoPont irodákban és a hozzá kapcsolódó online felületeken felújítással kapcsolatos információkkal látják el a felújítani vágyókat, a tervezéstől a finanszírozási megoldásokon át egészen a kivitelezők kiválasztásáig. Eligazítást kaphatnak az engedélyezések útvesztőiben, a technikai kérdésekben és segítséget abban, hogy minőségi és valóban energiahatékony, kényelmes és egészséges otthont teremtsenek – írták a közleményben.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom