Két életet mentettek meg a kunszentmártoni rendőrök az éjszaka

2021. december 5. – 12:48

Másolás

Vágólapra másolva

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka alig két óra eltéréssel két, életveszélyben lévő ember keresésére riasztották a kunszentmártoni rendőröket, írja a police.hu.

Először egy budapesti nő telefonált be a rendőrségre szombat este 21 óra 24 perckor, és elmondta, hogy videóhívásban volt egyik férfi ismerősével, aki elárulta, hogy bevett több levél gyógyszert és alkoholt ivott rá, majd a hívás megszakadt. A férfi hollétéről a nő csak annyit tudott mondani, hogy egy felújítás alatt álló cserkeszőlői ingatlan az. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság szolgálatirányítója rövid idő alatt rájött, hol lehet a férfi, és a kollégájával azonnal odasiettek. A nyitott épület egyik helyiségében meg is találták a 28 éves budapesti férfit. A mentők kórházba szállítottak.

A második segélykérő hívás egy 82 éves öcsödi férfi eltűnéséről szólt. A férfi élettársa kért segítséget. Aznap este 8 körül látta utoljára a társát az otthonukban. A rendőrségi közlemény szerint a kunszentmártoni szolgálatirányító hamar megtalálta az idős férfit egy lakatlan öcsödi ingatlan sűrű növényzettel benőtt udvarán. A rendőr hazavitte a 0 fok alatti kinti hőmérsékletben átfagyott, vékony öltözetű idős embert, és értesítette a mentőszolgálatot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!