Orvos-Tóth Noémi és Szlávik János is mesél a gyerekkoráról az UNICEF új podcast- és videósorozatában

2021. december 1. – 14:54

Másolás

Vágólapra másolva

A gyerekkor fontosságáról indított szerdán podcast- és videósorozatot az UNICEF Magyarország, Így lettem címmel. Hetente egyszer sztárok, tudósok, elismert szakemberek és közéleti személyiségek mesélnek arról, hogy milyen korai élmények, körülmények, kapcsolatok vagy akár traumák formálták a személyiségüket – közölte az UNICEF Magyarország. Az Így lettem podcast- és videósorozat december 1-jén indult és szerdánként jelentkezik új epizódokkal az UNICEF Magyarország YouTube-csatornáján és a Spotify-on.

Az első adás vendége Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus volt, de a későbbi vendégek között szerepel például Istenes Bence műsorvezető, Palya Bea énekes, Fördős Zé és Szlávik János is. A hírességek gyerekkoráról szóló beszélgetéseket Mészáros Antónia, korábbi televíziós műsorvezető, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója vezeti.

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa, aki a koronavírus-járvány kapcsán nyilatkozik gyakran, legutóbb például azt mondta, hogy megtelt az intenzív osztály az intézményében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!