Még a születésnapi tortát is kilopta a hűtőből egy besurranó tolvaj Barcson

2021. november 30. – 21:04

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 25 éves alsószentmártoni férfi októberben és novemberben több lakásba is besurrant Barcson, és szinte mindent vitt, ami a keze ügyébe került: készpénzt, élelmiszereket, dohányt, szeszes italokat és különböző műszaki cikkeket tulajdonított el.

Az egyik házban még a hűtőbe is benézett, ahonnan aztán egy születésnapi tortát lopott el. A barcsi tolvajtempó hétfőn véget ért, ekkor egy újabb betörés során tetten érték, ezért a férfi elmenekült a házból. A rendőrség azonban nem sokkal később megtalálta és előállította. Az elfogáskor szintén lopott süteményt találtak nála – írja a police.hu.

2021. november 29-én hajnalban bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy az egyik barcsi utcában a tulajdonos megzavart egy betörőt, aki ezután elmenekült. A rendőrök a helyszínre vonultak, megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást. Ennek eredményeként nem sokkal később elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Barcsi Rendőrkapitányságon lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, aki részletes beismerő vallomást tett. Még olyan bűncselekményeket is bevallott, amelyek elkövetéséről a hatóságok nem tudtak. Ezen esetek felderítése jelenleg is folyamatban van. A nyomozók az alsószentmártoni lakost őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!