Íme egy friss fotó a zuglói Tóth Csabáról

2021. november 21. – 09:46

Másolás

Vágólapra másolva

Ahhoz képest, hogy 2021-ben voltak időszakok, amikor a csapból is Tóth Csaba folyt, az elmúlt hetekben meglehetősen elcsendesedtek az események Zugló egyéni parlamenti képviselője körül. A tevékenységéről keveset lehetett hallani, igaz, a napokban posztolta ki Fekete-Győr András lemondott Momentum-elnök, hogy a bíróság döntése nyomán jogszerűen nevezte gengszternek Tóthot.

Miután Hadházy Ákos Zuglóban indult el az ellenzéki előválasztáson, Tóth személye körül hónapokig komoly viták zajlottak. A politikus végül az első forduló közben visszalépett a jelöltségtől, valószínűleg nem függetlenül attól, hogy ekkor már arra utaltak a jelek, hogy ki fog kapni a kerületben, ahol korábban kétszer egyéni mandátumot is szerzett.

Tóth közölte, hogy kitölti a parlamenti ciklusból hátralevő néhány hónapot, utána pedig visszatér az üzleti életbe. Törölte/felfüggesztette a Facebook-oldalát is, így a nyilvánosság kevésbé volt látható a tevékenysége mostanában.

Vasárnap reggel azonban ismét megjelent Karácsony Gergely Facebook-oldalán:

A háttérben Tóth Csaba – fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala
A háttérben Tóth Csaba – fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Karácsony posztja arról szól egyébként, hogy „a Rákos-patak revitalizációja Budapest egyik legjelentősebb zöld beruházása. A célunk, hogy végre a patak ne szeméttel teli csatornaként funkcionáljon, hanem olyan hely legyen, ahová a budapestiek feltöltődni járnak”.

Vasárnap Zuglóban átadták a Mogyoródi út és az Egressy út közötti szakaszt Horváth Csaba polgármesterrel – írta Karácsony, akinek az oldalára feltöltött galériából kiderült, hogy az eseményen Tóth Csaba is részt vett.

Ezen a szakaszon „közel 100 új fa, összesen 10 ezer cserje és évelő növény teszi élhetőbbé a területet, ahol ivókutak, napozóágyak, kültéri kondipark, illetve napelemes térvilágítás várja a lakókat” – írta a főpolgármester.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!