Kövér László szerint Márki-Zay Péter futó nélküli bolond

2021. november 14. – 08:23

Másolás

Vágólapra másolva

„Nekem az a véleményem róla (…), nem futó, futó nélküli bolond” – mondta Kövér László házelnök Márki-Zay Péterről a Polgári Mulatóban, amiről a Hír Tv posztolt. Kövér szerint „tragédia történt néhányszor, mikor így vagy úgy effektív elmebajosok kerültek az ország vezető pozícióiba. A két dolog nem zárja ki egymást, a demokrácia pedig egyébként is egy veszélyes üzem”.

Kövér egyébként nem érti, hogy lehetett Márki-Zay az ellenzéki előválasztás első fordulójában a harmadik, de aztán „beugrott neki”, hogy nem a szavazatok számítanak, hanem azok, akik összeszámolják a szavazatokat.

A házelnök arról, hogy Márki-Zay kereszténynek vallja magát azt mondta, „a kettőnek semmi köze egymáshoz, a kereszténydemokrata politizálás jövőjébe Márki-Zay nem tartózik bele”.

A napokban Márki-Zay Bige Lászlóval összefüggésben került a hírekbe, mivel Bige vállalkozó azt mondta, bármekkora támogatást hajlandó Márki-Zaynak adni, és már korábban is támogatta a kampányát. Bige szerint Márki-Zay „az előválasztásoknál kért némi aprót”. „Felajánlottam neki, hogy amennyiben igényt tart rá, megtámogatom a kampányát” – mondta. A némi apró Bige dimenziójában több millió forintot jelent.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!