Tizenötmillió forintot csalt ki a társkereső oldalakon megismert férfiaktól egy nő

2021. november 10. – 07:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Társkereső oldalon ismerkedett férfiakkal egy 39 éves nő, és később különböző történetekkel csalt ki tőlük pénzt. Volt, akinek azt mondta, megszűnt a munkahelye, mástól a fodrászvizsgájára, az utazási költségeire, szervizköltségekre vagy bírságokra hivatkozva kért pénzt.

A becsapott férfiaknak férje bankszámlaszámlaszámát adta meg, amelyre hét sértettől összesen tizenötmillió forint érkezett.

Volt olyan, aki több alkalommal is küldött pénzt, az egyikük több mint 850 ezer forinttal „segítette” az álnéven ismerkedő nőt.

A rendőrség novemberben fogta el a csalót és a férjét. Újpesti lakásukon kétmillió forint értékben foglaltak le autót, elektronikai cikkeket, zálogjegyeket, valamint ékszereket, amelyeket a gyanú szerint a bűncselekményből szerzett vagyonból finanszíroztak.

A rendőrök a fürdőkád beépített szerelőnyílása mögött találták meg az elrejtett mobiltelefonokat, amelyeket feltehetően a bűncselekmények elkövetésénél használtak.

A házaspárt őrizetbe vették, és hétrendbeli csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A rendőrségi közlemény szerint a férj nem tett vallomást, felesége azonban beismerte tettét. Mint kiderült, a nő ellen ugyanilyen csalások miatt országosan több rendőrkapitányság is nyomozást folytat. A bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!