Helyreállt a szolgáltatás a Vodafone feltöltőkártyás előfizetéseinél

2021. november 4. – 13:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Központi hiba miatt szerda reggel óta több feltöltőkártyás telefonszám volt elérhetetlen a Vodafone hálózatában, de a hibát javították. A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy arra kérik azokat, akiket a hiba érintett, hogy a teljes helyreállítás érdekében indítsák újra a készülékeiket.

Szerdán és csütörtökön több olvasónk is jelezte, hogy több Vodafone feltöltőkártyás (prepaid) telefonszám vált elérhetetlenné. Az ügyfélszolgálat többeknek azt válaszolta, hogy a sim kártyák azért nem csatlakoznak a cellákra, mert központi hiba miatt „kezelhetetlen méretű” telefonszámot tiltottak le. Van olyan olvasónk, akiknek azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy több ezer kártyát érint a probléma.

A Telex kérdésére a Vodafone sajtóosztályán azt válaszolták, hogy észlelték az ügyfelek „szűk körét” érintő problémát, de hogy pontosan hány ügyfelet érintett a probléma, arról nem adhatnak ki információt.

A cégnél július közepén volt nagyobb leállás, akkor autópálya-matricát és parkolást nem lehetett intézni a Vodafone-előfizetéseken keresztül.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!