Eltűntként keresik Klein Lászlót, az ELTE pszichológiai intézetének kutatóját

2021. október 29. – 18:54

Másolás

Vágólapra másolva

Eltűnés miatt keresi a Budapest VII. kerületi Rendőrkapitányság az ELTE Pszichológiai intézetének munkatársát, Klein Lászlót, írja Facebook-oldalán a Litera. A rendőrségi közlemény szerint a 47 éves férfi csütörtökön a Kazinczy utcából ment ismeretlen helyre, a rendőrök pedig továbbra is keresik a kutatót.

Klein László 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, világos, őszes, vállig érő haja van. Az eltűnéskor kék keretes szemüveget, fekete orkán kabátot, valamint fekete nadrágot viselt

– írja a Police.hu.

Klein László, az ELTE pszichológiai intézetének munkatársa – Forrás: Police.hu
Klein László, az ELTE pszichológiai intézetének munkatársa – Forrás: Police.hu

Klein László a Litera posztja szerint alapító szerkesztője volt az Irodalom Visszavágnak, és több írása megjelent a Terasz kulturális magazinban, az Irodalmi Jelenben, a prae.hu-n, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás című szakfolyóiratban, valamint a Metal Hammer Hungarica zenei újságban. Az ELTE kutatójaként fő területe a posztszubkulturális média, azaz a fanzine-ok és a szamizdatok kialakulása volt.

Az erzsébetvárosi rendőrség a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán és a 112-es segélyhívón várja az információkat arról, hol lehet most Klein László.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!