Pegasus az App Store-ban, putyini út, Megagyurcsány, fideszesek tízparancsolata

2021. október 23. – 12:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A menetelők száma mostanra kétezer fő körülire nőtt becslésünk szerint. Az egybegyűltekhez először Kovács Gergő pártelnök, XII. kerületi önkormányzati képviselő beszélt, aki azzal kezdte, a villamossínen vigyázzanak az emberek, eddig „max tíz halottat jelentettek”. Október 23. egy nagy közös érzés, amiről minden magyarnak ugyanaz jut az eszébe: Gyurcsány. Minden ellenzéki mögött ő áll, mögötte meg egy 10 méteres Megagyurcsány – mondta, majd Orbánt kifigurázva arról beszélt, „tető kell az ország fölé, nehogy onnan jöjjenek a migránsok”. Szóba hozta a nyári megfigyelési botrányt is: az App Store-ból töltse le mindenki a Pegasust, mostantól elérhető. Előre tovább a putyini úton! – zárta beszédét.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

Utána Döme Zsuzsa ferencvárosi alpolgármester következett, aki a Fidesz-szavazó elképzelt tízparancsolatát adta elő. Ebből néhány szabály:

„Fogadom, hogy sose kételkedek, független médiát nem nézek, amit nem értek, azt támadom, rendszeresen frissítem adataim a Kubatov-listán, a civilséget tagadom, nem engedem, hogy az ellenzék elterelje a figyelmet a benzinár emelkedéséről az előválasztással.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!