Gyülekeznek a résztvevők a Kétfarkú Kutyapárt Békemenetére

2021. október 23. – 12:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Helyszíni tudósítónk, Tenczer Gábor az MKKP 4. Békemenetéről jelenti: a gyülekezési pontnak megadott Oktogon nagyjából félig megtelet, a dél körül mintegy ezer emberre saccolható a megjelenők száma.

Ahogy bármilyen rendes Békemeneten, itt is egy hosszú molinó kapott helyt legelöl, amin ezúttal – a nemzeti konzultáció plakátkampányára reflektálva – szöveg helyett csak emojik vannak, ezt kb. húszan fogják széltében. A menetet egy bulikamion fogja vezetni, amiről szól a zene, kommunista indulóktól kezdve Ákosig bezárólag vegyes a felhozatal. Kollégánk beszámolója szerint van ezenkívül egy óriási, felfújt kétfarkú kutya és egy „alufóliával betakart, formátlan valami”, amiről először nem tudta megállapítani, mi lehet, de később kiderült, hogy az augusztus 20-án méltán legendássá vált guruló Turult szimbolizálja, ezt a verziót 4 srác húzza kötélen.

Politikusok közül egyelőre csak Baranyi Krisztinát, a IX. kerület polgármesterét szúrta ki munkatársunk (neki ugyebár az egyik alpolgármestere, Döme Zsuzsa kétfarkús).

Fotók: Huszti István / Telex Fotók: Huszti István / Telex
Fotók: Huszti István / Telex

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!