A CÖF szerint provokáció, hogy az ellenzék is megemlékezik '56-ról

2021. október 20. – 18:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Aljas provokáció, hogy az ellenzék október 23-án megemlékezést tart – mondta Csizmadia László, a CÖF elnöke. A Békemenetet szervező kormányközeli civilek azért hívtak össze sajtótájékoztatót, hogy miután az ellenzéki pártok bejelentették, hogy október 23-án közös demonstrációt tartanak az Andrássy és a Dózsa György út sarkán, ők az aljas, baloldali provokációk aljasságára hívják fel a figyelmet. A sajtótájékoztató fő üzenetei az MTI alapján címszavakban:

  • Miközben a kormány 12 éve nyugodt életet biztosít számukra, egy bolsevik, ultraliberális, Soros által támogatott társaság tör a hatalomra.
  • Ötvenhat szellemi örökösei a Békemeneten vesznek részt, miközben az elnyomók szellemi örökösei, a gyurcsányi baloldal megpróbál ellendemonstrációt tartani.
  • A Békemenetet már hetekkel ezelőtt bejelentették, ezért a baloldal felelőtlen, amikor olyan eseményeket szervez, amelyek lehetőséget adhatnak a két tábor találkozására.
  • Értetlenül állnak a kommunista szellemű elnyomók provokációja láttán.
  • Dobrev Klárának, akinek a nagyapja asszisztált az '56 utáni megtorláshoz és Gyurcsány Ferencnek, akinek a nevéhez fűződik a 2006-os rendőrterror – egyáltalán nem kellene megemlékeznie a forradalomról egy rosszul sikerült előválasztás után.

„A Gyurcsány és Márki-Zay vezette baloldal október 23-ai Békemenettel kapcsolatos »provokáció«️ egyértelműen azt mutatja, hogy a baloldal – ahogy 1956 őszén, 2006 őszén – most is fél a békés, nemzeti érzelmű tömegtől”

– mondta Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője az MTI-nek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!